۵ مطلب در تیر ۱۳۹۵ ثبت شده است

از ریاست آیت الله جنتی بر مجلس خبرگان شاد باشیم یا نه؟

- می شود مثل برخی رسانه های اصلاح طلب، استقبالی تلخ از ریاست جدیدمجلس خبرگان کرد. عکسهایی رنجور از آیت الله جنتی که بر عصا تکیه دارد، منتشرکرد و با تیترهایی چون:"نفرآخر منتخبان تهران،نفر اول خبرگان" عقده گشایی کرد.

*از آن طرف هم می شود دیروز را مصداق"الیوم یئس الذین کفروا..." دانست و چنین وانمود کرد که کل سرمایه های انقلاب و نظام با همین 51 رای بیمه شد و اگر آیت الله جنتی نبود، همه چیزمان نابود می شد و حالا که ایشان بر کرسی ریاست خبرگان نشسته، از "کن فیکون" شدن نجات پیدا کردیم. و یا با تعابیری چون "عمارانقلاب" و "بصیر نظام" وجود هر شخصیتی با چنین خصایصی را محال بدانیم.

*آیت الله احمدجنتی با همه ویژگی های مثبتی که از او نام برده می شود، دست کم 10-15مشابه در همین مجلس خبرگان دارد. علاوه بر آن در بین خبرگان ملت، چهره هایی وجود دارند که به لحاظ علمی ، به مراتب افضل از آیت الله جنتی اند.اگر کسی در این حرف تردید دارد ایشان را بیابد و همین موضوع را استفسار کند.یقینا تعدادی را که آیت الله جنتی نام می برد بیش از آن است که در پندار ما می آید.

*نام آیت الله جنتی با کلمه"انتخابات"و"صلاحیت و ردصلاحیت"" عجین است و اگر انتخابات یک امر کاملا سیاسی است بنابر این شخصیت ایشان هم کاملا سیاسی است و وجهه سیاسی ایشان(با اینکه عضو فقهای شورای نگهبان است) بر وجهه علمی او می چربد. شاید انتظار برخی منتقدان انتخاب آیت الله جنتی این باشد که رئیس مجس خبرگان باید از پیرایه ها و حاشیه های ولو ناحق برکنار باشد. این انتظار نادرستی نیست. در همین مجلس خبرگان شخصیتهای یزرگواری هم هستند که بصیرت سیاسی شان با آیت الله جنتی تفاوتی ندارد اما در افکار عمومی از برخی اتهامات-  ناروا- مبرا هستند.

*وقتی  چهره هایی که مورد حمایت متعصبانه یک جناح هستند در سمت ریاست خبرگان قرار گرفته اند، در خود مجلس خبرگان وفاق عمومی در مورد آنها وجود نداشته. نمونه اش آیات یزدی،هاشمی رفسنجانی و جنتی است. بر عکس آن را در مورد حضرات آیات مشکینی و مهدوی کنی شاهد بودیم که با رای اجماعی به ریاست خبرگان رسیدند. اگر مجلس خبرگان را مجلسی غیرجناحی می خواهیم باید برای ریاستش بر افرادی تکیه کنیم که رای شان بسیار بالا باشد.

*رئیس مجلس خبرگان به لحاظ قانون اساسی وظیفه خاصی ندارد . مثلا رئیس مجلس شورای اسلامی به لحاظ شخصیت حقوقی اش عضو شورای عالی امنیت ملی ،شورای انقلاب فرهنگی و... است اما.رئیس مجلس خبرگان جز اداره جلسات که آن هم سالی دوبار و هربار به مدت 2روز تشکیل می شود کار دیگری نمی کند. با این حال او یکی از مظاهر وحدت ملی است و اعتبارش،اعتبار ملت است. از این رو هر چه  میان مردم و اعضای خبرگان محبوبتر باشد، شایسته تر است.

*پایان سخن: همه باید به رای مجلس خبرگان (هرچند منتقد آن باشیم) حرمت بگذاریم. شان رئیس این مجلس، والا و محترم است. تضعیف آن نیز تضعیف مردمسالاری  و بی احترام کردن  نمایندگانی است که  حتی به فردی جز آیت الله جنتی رای داده اند.. با رعایت این حرمت است که انتقادات و توقعات می تواند در مسیر اصلاح قرار گیرد.

 

۳۰ تیر ۹۵ ، ۰۸:۴۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فرزند سیستان

اعتراضات خونین در کشمیر

نوشته " اعتراضات خونین در کشمیر " بر روی این پایگاه قرار گرفت

۳۰ تیر ۹۵ ، ۰۸:۳۹ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فرزند سیستان

توافق با FATF تضعیف توان نظامی ایران

سرویس چند رسانه همه با هم، عکس نوشته هایی با عنوان #هشدارـجدی به مسئولین ایران که توافقی را با کارگروه بین المللی اقدام مالی سازمان مبارزه با پولشویی موسوم به  FATF انجام داده اند را منتشر کرد

۲۱ تیر ۹۵ ، ۱۳:۵۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فرزند سیستان

امپراتور دروغ ها

به گزارش همه با هم به نقل از سرجو 2، ملت های جهان درشرایط کنونی متوجه لفاظی های آمریکا در مسئله حقوق بشر شده اند و نام گذاری یک هفته به عنوان حقوق بشر آمریکا یی می  تواندبیش از پیش مردم جهان را نسبت به سیاست های دوگانه آمریکا آگاه کند.

وبلاگ سرجو 2 قصد دارد چند نمونه از نقض حقوق بشر توسط آمرکا در جهان را منتشرکند.

-1بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی از نقض های فاحش حقوق بشر امریکا در جهان است .این بمباران در زمان جنگ جهانی دوم به وقوع پیوست که باعث ویرانی و کشته شدن 220هزار نفر از مردم این منطقه شد.

-2حمله آمریکایی ها بیمارستان پزشکان بدون مرز در قندهار افغانستان که 200کشته و زخمی بر جای گذاشت.

-3قتل عام یک خانواده عراقی و تجاوز دسته جمعی به دختر 14 ساله آن خانواده که توسط نیروهای ارتش آمریکایی در 12 مارس 2006 در یکی از روستاهای غربی شهر محمودیه در جنوب غرب بغداد به وقوع پیوست.

-4رسوایی جنایت های 8 آوریل 2004 که از برنامه های معروف تلوزیونی 60دقیقه از sbsآمریکا تحت عنوان شکنجه در زندان عراق؛ نمونه زنداد ابو غریب پخش شد.



امپراتور دروغ ها

                                                                     



۱۵ تیر ۹۵ ، ۱۲:۵۶ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فرزند سیستان

از دغدغه رهبر انقلاب تا نقش بسزای مراکز علمی در مدیریت فضای مجازی/ فضای مجازی فرصت یا تهدید؟

رهبر انقلاب در جمع فعالان فضای مجازی بارها در خصوص استفاده مناسب از ظرفیت های این فضا تاکید کرده اند زیرا نمی توان این فضا را رد کرد از اینرو باید ظرفیت های این فضا را به اندازه جامعه به افراد آموزش داد.

از اینرو از آنجایی که مهمترین دغدغه رهبر انقلاب در عرصه جنگ نرم است ایشان بارها در سخنرانی های مختلف به مسئولان و جوانان دارای ذوق و هنر سفارش می کنند که امروز باید در جنگ نرم دشمن که همین فضای مجازی است به طور ویژه با ایمان و تقوا ورود پیدا کرد.
در خصوص آسیب های فضای مجازی به روح و روان جامعه وخانواده باید بیان کرد که آنچه امروز دامن گیر جامعه و خانواده اسلامی شده عدم استفاده مناسب از فضای مجازی می باشد که در این راستا اگر فرهنگ سازی و آموزش از سنین پایین آغاز شود می توان از ظرفیت های مناسب فضای مجازی بهره برد.
از طرفی چون آثار مخرب استفاده نادرست از این فضا بر هیچ کس پوشیده نیست لذا مشکل اصلی نگاه سیاسی برخی از مسئولان به این امر است که برای از دست ندادن محبوبیت خود به صورت جدی به فضای مجازی و مدیریت صحیح از آن نمی پردازند لذا تا زمانی که دیدگاه مسئولان به این مورد دید سطحی و با عِرق سیاسی باشد نمی توان از ظرفیت های فضای مجازی بصورت صحیح استفاده کرد.
یکی از راهکارهای پیشگیری در این زمینه نهادینه کردن آموزش های لازم فضای مجازی در مدارس برای سنین پایین جامعه، ورود دولت با تمام توان و استفاده از نخبگان جوان در این عرصه، ایجاد شبکه های اجتماعی مفید با قابلیت های زیاد برای جایگزینی شبکه های خارجی موجود است تا بتوان این عرصه را بدرستی مدیریت کرد. که در این مقوله نیز دانشگاه ها و نهادهای علمی نقش موثری می تواننند از خود ایفا کنند.


                                                           از دغدغه رهبر انقلاب تا نقش بسزای مراکز علمی در مدیریت فضای مجازی/ فضای مجازی فرصت یا تهدید؟

۰۱ تیر ۹۵ ، ۱۵:۴۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فرزند سیستان